+38 (044) 408-93-64 +38 (067) 138-33-88

Паливо / Пелети

Опалювальнi котли Biokaitra

пеллетный автоматизированный котел

Основним паливом для котлів Biokaitra є пелети. Завдяки унікальному запатентованому пальнику, котли Biokaitra можуть справно працювати навіть на низькосортних пеллетах, що дозволяє значно економити на паливі.

Ви можете придбати у нас пелети наступних видів:

Пелети з дерева

Гранули привабливі низькою зольністю і хорошими енергетичними характеристиками. Висока вартість порівняно з цінами на альтернативні гранули.

Енергія: 4200 Ккал/кг
Вологість: не більше 10%
Зольність: не більше 1%

Пелети з соломи

Зольність: не більше 6% Привабливість даного відатопліва не тільки в низькій вартості, але і у високих енергетичних показниках. У порівнянні з іншими видами палива, використання гранул з соломи дозволяє уникнути спікання шлаків на поверхні пальника.

Енергія: 3500 Ккал/кг
Вологість: не більше 12%
Зольність: не більше 6%

Пелети з лушпиння соняшника

Це новий тип палива на ринку України і доступність його поки обмежена. Гранули з високою теплотворною здатністю, виникає спікання шлаків на поверхні пальника, середній показник зольності.

Енергія: 4100 Ккал/кг
Вологість: не більше 12%
Зольність: не більше 6-7%

Пелети з торфу

Торф'яні гранули мають високу теплотворну здатність та низьку вартість. Мають специфічний запах, що виділяється в процесі згоряння. Високий вміст золи. Використовуються в промисловому секторі та котелень розташованих у віддалених районах.

Енергія: 3700 Ккал/кг
Вологість: не більше 15%
Зольність: не більше 8%

Що таке пелети

Потрібна допомога при виборі моделі котла і виду пелетів ?

Існує безліч характеристик , на які варто звернути увагу при покупці котлів фірми Biokaitra . Зв'яжіться з нашим українським дилером для отримання консультації.

Зворотний дзвінок
x

Зворотний дзвінок